LISTA TARILOR PE CARE LE-AM VIZITAT PANA ACUM

Buna, dragilor!

Nu sunt maniacala atunci cand vine vorba de vizitat tari sau locuri noi, insa in ultima vreme imi place din ce in ce mai mult sa calatoresc, mai ales in tarile exotice, care sunt mult mai diferite de tara noastra.

Mi-a placut la nebunie orasul Agadir, Maroc unde am si locuit timp de doi ani, pe vremea cand eram crupier/dealer in cazino si, care a reprezentat prima calatorie in afara tarii, pentru mine.

Ma incantau iernile care erau blande, mirosul de ocean pe care il simteai tot timpul, aerul de sarbatoare si rugaciune al orasului, portul locuitorilor si faimoasele preparate culinare: TAGINE si COUSCOUS

Cam atat despre Maroc caci as vorbi doua zile numai despre asta *smile*

Ulterior am vizitat si alte tari precum: Marea Britanie de vreo 5 ori – I love london , I love UK – Belgia, Turcia, Bulgaria, Olanda, Mexic – vacanta mea preferata ever – , Italia “ciao bella “, Republica Dominicana – la Exatlon evident – Spania si in cele din urma Germania.

Intocmind lista asta si uitandu-ma peste ea, imi dau seama ca am vizitat foarte putine tari pana acum, la cat de mare si de frumoasa este lumea asta, asa ca voi incerca sa calatoresc mai mult si mai des de acum inainte, caci am de recuperat.

Sper ca nu am uitat ceva, iar daca am uitat, probabil ca nici nu merita mentionat . Trebuie sa pun emoticoanele ASAP caci viata in spatiul online e mult mai trista fara ele.

Va las mai jos poze random din aceste vacante si va pup pana la urmatoarea destinatie.

Voi pe unde v-ati plimbat ?

Love, Anca

Frankfurt
Frankfurt


Cabo San Lucas, Mexico

anca exatlon
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?